Futbol’a Ara Vermeyen Belarus’ta Koronavirüs Şoku

mega

Dünya’nın hemen hemen bütün ülkelerini etkisi altına alan koronavirüs (COVİD-19) salgını nedeni ile Belarus hariç bütün ülkelerde futbola ara verilmişti. Bütün ülkelerden farklı olarak salgına hiç bir şekilde aldırmadan futbola devam eden Belarus’ta bazı futbolculara koronavirüs belirtileri çıkmaya başladı.

Avrupa’da futbola ara vermeyen tek ülke Belarus’ta korkulan oldu. FC Minsk’te koronavirüse rastlanıldı.

Korona virüs salgınında sürecin başından beri ligi başlatıp oynatan Belarus’ta FC Minsk takımından bir oyuncunun koronavirüs testinin pozitif çıktığı bildirildi. Akşam saatlerinde şüphe haberleri ülke basınında çıksa da ilerleyen saatlerde FC Minsk tarafından doğrulandı.

Bazı oyuncu isimleri ortaya çıksa bile henüz bu konuda resmi açıklama gelmedi. Hatta ülke basınında 2. bir ismin pozitif olduğundan da şüphelenildiği aktarıldı.

Belarus’ta Ligde ilk yarı 28 Haziran’da bitecek.

mega
Ligi'nde mükemmel heyecan yüksek hızda sürmektedir.Bugün oynanacak karşılaşmalardan biri de arasında oynanacak. Bugün saatin de başayacak karşılaşma için hazır bulunan 3 alternatif kanallarımızdan faydalanabilirsiniz. Mücadele hakkındaki tahmin ve düşüncelerinizi ana sayfanın sağ tarafında bulunan sohbet kısmında özgürce paylaşabilirsiniz. Mücadeleyi izlerken liste kısmından diğer karşılaşmaları da göz gezdirebilirsiniz. Canlı olarak yayınlayacağımız bu maç için güncel oranlarına ve dataylarına kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Hepinizin aklında tek soru; maçı hangi kanalda canlı yayınlanıyor? Yıllara göğüs gerdiğimiz justin tv ekibi olarak sizin için bu yayını parasız şekilde sunmaktayız.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*