Başakşehir’in Galatasaray’ı Ağırlamasıyla Lig Yarışı Isınıyor

mega

Süper Lig lig lideri Başakşehir 28 Haziran 2020 günü Galatasaray’ı konuk edecek.  Başakşehir Galatasaray karşılaşması ile lig yarışı ısınacak.

Galatasaray başlık umutlar bir 3-3 geçen hafta derin bir isabet aldı evde Gaziantep’e karşı mücadele etti ve Başakşehir’deki bir kayıp, kupasını üst üste iddia etme şansını neredeyse sona erdirecek.

Lig lideri sekiz puan gerisinde kalan teknik direktör Fatih Terim, Gaziantep maçından sonra hakemle, lig dengesizliğini artırma çabalarıyla ilgili diğer şikâyetlerden öfkelendi. ”

“Görmek, beklemek ve çok çalışmak yeterli değil,” dedi.

“Bu zihniyetle sonlanmak için son iki hafta içinde çok şey yaşadık. Açıkçası, bedende olmayan, ancak zihinlerde ve niyetlerde olan virüsü bulmak için bir yönteme ihtiyacımız var. ”

Başakşehir ise mevsime başladıktan sonra uzun süre teknik direktörü Abdullah Avcı’yı Fenerbahçe’ye kaybettikten sonra arka arkaya iki kayıpla sakin bir şekilde sıralamanın zirvesine tırmandı.

O zamandan beri kulüp, Terim tekrar koç olduğu 2000 yılında UEFA Kupası ve Avrupa Süper Kupası’nı kazandığında kulübün yıldızlarından biri olan eski bir Galatasaray oyuncusu olan Koç Okan Buruk’un yönetiminde sadece bir kez kaybetti.

İstanbul’un bir banliyösünde bulunan Başakşehir, ligde geçmişte iki kez ikinci oldu ve bu sezon kupayı talep etmeye kararlı.

Geçen hafta Ankaragücü’nün 2-1 galibiyetinden sonra Buruk, “Zafere inanan bir oyuncu grubumuz var,” dedi.

“ Futbolda ne olacağını asla bilemezsiniz , ancak şampiyonun taçlandırılması için sonuna kadar elimizden geleni yapacağız” dedi.

Alanyaspor’da berabere bittikten sonra liderin iki puan gerisinde kalan Trabzonspor, Başakşehir üzerindeki baskıyı koruma umuduyla Ankaragücü ile mücadele ediyor.

25 Haziran’da alt kulüp Ankaragücü, antrenör Reşit Akçay’ı altı maçla zirveye çıkmak için tırmanacak bir dağa sahip İbrahim Üzülmez ile değiştirdi.

Süper Lig, üst koronavirüs önlemleri nedeniyle kapalı kapılar ardında devam eder, ancak yine de pandemiye karşı bağışıklık değildir.

26 Haziran sonunda Konyaspor’u oynayacak olan Beşiktaş, 25 Haziran’da iki oyuncunun koronavirüs için pozitif test ettiğini açıkladı. Kulüp, isimlerini açıklamadan oyuncuların karantina altında tedavi gördüklerini söyledi.

Yeni düzenlemeler nedeniyle Süper Lig oyuncuları her hafta koronavirüs için test ediliyor ve pozitif test edenlerin oynamalarına izin verilmeyecek, yarışma devam edecek.

Süper Lig 29. Hafta maçlarında da Fenerbahçe Malatyaspor’a ev sahipliği yapıyor ve Alanyaspor 27 Haziran’da Göztepe’yi ziyaret etti.

Sivasspor Kayserispor’u eğlendirir, Denizlispor Rizespor’a gider ve Gaziantep 28 Haziran’da evinde Antalyaspor’u alır.

Gençlerbirliği ve Kasımpaşa, 29 Haziran’daki haftanın final maçında düşme mücadelesi için kritik bir oyunda Ankara’da çatışacaklar.

mega
Ligi'nde mükemmel heyecan yüksek hızda sürmektedir.Bugün oynanacak karşılaşmalardan biri de arasında oynanacak. Bugün saatin de başayacak karşılaşma için hazır bulunan 3 alternatif kanallarımızdan faydalanabilirsiniz. Mücadele hakkındaki tahmin ve düşüncelerinizi ana sayfanın sağ tarafında bulunan sohbet kısmında özgürce paylaşabilirsiniz. Mücadeleyi izlerken liste kısmından diğer karşılaşmaları da göz gezdirebilirsiniz. Canlı olarak yayınlayacağımız bu maç için güncel oranlarına ve dataylarına kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Hepinizin aklında tek soru; maçı hangi kanalda canlı yayınlanıyor? Yıllara göğüs gerdiğimiz justin tv ekibi olarak sizin için bu yayını parasız şekilde sunmaktayız.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*