Yeniden Planlanan EURO 2020 Türkiye’ye Fayda Sağlayacak

mega

UEFA EURO 2020’nin virüsle ilgili ertelenmesi, Türk milli oyuncuları için bir hayal kırıklığı oldu, ancak duraklama, daha deneyimli bir takım olarak yarışmaya gitmelerine izin verecek.

Türk uluslararası futbolcu Zeki Çelik, Ajans’a verdiği demeçte , “Avrupa Şampiyonasını gerçekten oynamak istedik ama pandemi bunu engelledi,” ancak şu anda “çok sayıda sakat oyuncuları var, bu yüzden turnuvayı ertelemek iyi oldu” dedi.

23 yaşındaki Çelik, tüm oyuncuların kendi liglerinde daha fazla zaman ayıracağını ve bu yüzden UEFA EURO 2020 için daha iyi hazırlanacağını söyledi.

Virüs gecikmeleri nedeniyle, bu yıl 2019-20 UEFA Şampiyonlar Ligi sezonu 23 Ağustos’ta Portekiz’in Lizbon şehrinde Final 8 formatında tamamlanacak.

En iyi uçuşlu futbol turnuvası, Mart ayında askıya alındıktan sonra 7 Ağustos’ta devam edecek.

Fransız tarafı Lille’in savunucusu Çelik, Türk milli takımındaki dostluğu vurgulayarak, “ekip çalışmasının her zaman başarı için en önemli nedenlerden biri olduğunu” da sözlerine ekledi.

Türkiye’nin takım ruhu gerçekten çok iyi. Her zaman milli takıma gitmeyi dört gözle bekliyorum” dedi.

Dostluk çok iyi, örneğin kamplardaki herkes birbirinin odasına girip şaka yapabilir. Bu güzel ilişkiler bize başarı getirdi ”diye ekledi.

İstanbulspor’da Türk kulüplerinden teklif yok

23 yaşındaki Çelik, 2016-2018 yıllarında İstanbulspor için oynarken Süper Lig kulüplerinden teklif almadığını söyledi.

“Her zaman söylentiler vardı,” diye ekledi. “Sanırım uzun yıllar performansımı korursam Avrupa’da kalacağım.

Çelik, 2018 yılında ikinci kademe Türk kulübü İstanbul’dan Lille’e katıldı.

Lille için 68 maçta şu ana kadar bir hedefi ve sekiz asist var.

Ayrıca Türkiye için 14 maçta iki gol attı.

mega
Ligi'nde mükemmel heyecan yüksek hızda sürmektedir.Bugün oynanacak karşılaşmalardan biri de arasında oynanacak. Bugün saatin de başayacak karşılaşma için hazır bulunan 3 alternatif kanallarımızdan faydalanabilirsiniz. Mücadele hakkındaki tahmin ve düşüncelerinizi ana sayfanın sağ tarafında bulunan sohbet kısmında özgürce paylaşabilirsiniz. Mücadeleyi izlerken liste kısmından diğer karşılaşmaları da göz gezdirebilirsiniz. Canlı olarak yayınlayacağımız bu maç için güncel oranlarına ve dataylarına kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Hepinizin aklında tek soru; maçı hangi kanalda canlı yayınlanıyor? Yıllara göğüs gerdiğimiz justin tv ekibi olarak sizin için bu yayını parasız şekilde sunmaktayız.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*