Türkiye Süper Lig’de Şampiyon Belli Oluyor

mega

Türkiye Süper Lig tacı için en iyi iki yarışmacı, 32. hafta maçlarında küme düşme rakiplerine karşı kritik puanlar attı ve sezonda sadece iki maç kaldı.

Önder Başakşehir deplasmanda Konyaspor karşısında 4-3 mağlubiyet alırken, en yakın rakibi Trabzonspor Denizlispor’da 2-1 mağlup edildi.

Sonuçlarla Başakşehir, ikinci sıradaki Trabzonspor karşısında dört sayılık üstünlüğünü sürdürerek Kayserispor karşısında evde 18 Temmuz’da kazandığı galibiyetin kulübe ilk lig kupasını kazanmasını sağladı.

Başakşehir teknik direktörü Okan Buruk’un şampiyonların gittiği taç giyme şansını gördüğünü söyledi.

“Amacımız burada kazanmaktı ve rakibimizin kaybetmesi durumunda lig kupasını talep etmeliyiz, ancak ne yazık ki beklemek zorundayız” dedi.

“Şimdi bir sonraki oyunumuzu kazanmalıyız.”

Bu arada Trabzonspor teknik direktörü Hüseyin Çimsir’in kulübe istifasını verdiği bildirildi ve kulüp yönetiminin konuyla ilgili birkaç gün içinde karar vermesi bekleniyor.

Sonuçlar unvan yarışmacılarına zarar verirken, küme düşme mücadelesinde Konyaspor ve Denizlispor’a büyük avantaj sağladılar.

Rizespor ve Malatyaspor maçlarını kaybederken, Gaziantep’te 1-1 berabere kalan formda Kayserispor ile her iki takım da tehlike bölgesinden çıktı.

Ancak, sadece üç puan beş takımdan iki maçla ayrılır ve bu kulüplerden ikisi alt bölüme düşmeye mahkumdur.

Avrupa bileti için mücadele de sıkı, Galatasaray beşinci sıraya düşmek için üst üste üçüncü kaybını yaşıyor. Savunma şampiyonu, 1 Mart’ta Gençlerbirliği karşısında evde 3-0 galibiyetinden bu yana oynadığı sekiz lig maçında kazandı ve gelecek sezon Avrupa sahnesini kaçırabilir.

Büyük yaralanmalardan oluşan bir takımla mücadele eden Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, maçtan sonra gözle görülür şekilde üzgündü ve adamlarına yönelik bazı eleştiriler yapıldı.

Gazetecilere verdiği demeçte, “Hayat size her şeyi gösteriyor, hem takımın hem de istatistiklerimin son maçlarda korkunç olduğunu söyledi.

“Ama kaybettiğimiz için üzgün değilim, [oyuncularımın] vazgeçtiği için üzgünüm. Bırakıcıları sevmem. Kaybedebilirsiniz, ancak yanınızda Galatasaray forması varsa kaybetmemek için savaşmalısınız. Vazgeçmek bir seçenek değil. ”

Beşiktaş, üç aylık bir aradan sonra 13 Haziran’da sezonun yeniden başlamasından bu yana dördüncü galibiyetini aldı ve dördüncü sırada yer aldı.

Sivasspor, Fenerbahçe’de dört maçlık galibiyetsiz bir çizgiyi 2-1 galibiyetle bitirdi ve üçüncü sıradaki yerini sağlamlaştırdı.

mega
Ligi'nde mükemmel heyecan yüksek hızda sürmektedir.Bugün oynanacak karşılaşmalardan biri de arasında oynanacak. Bugün saatin de başayacak karşılaşma için hazır bulunan 3 alternatif kanallarımızdan faydalanabilirsiniz. Mücadele hakkındaki tahmin ve düşüncelerinizi ana sayfanın sağ tarafında bulunan sohbet kısmında özgürce paylaşabilirsiniz. Mücadeleyi izlerken liste kısmından diğer karşılaşmaları da göz gezdirebilirsiniz. Canlı olarak yayınlayacağımız bu maç için güncel oranlarına ve dataylarına kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Hepinizin aklında tek soru; maçı hangi kanalda canlı yayınlanıyor? Yıllara göğüs gerdiğimiz justin tv ekibi olarak sizin için bu yayını parasız şekilde sunmaktayız.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*