Son dakika | 2019-2020 Süper Lig Şampiyonu Başakşehir Oldu!

mega

Süper Lig’de 2019-2020 sezonu şampiyonu Medilpol Başakşehir oldu. En yakın takipçisi Trabzonspor’un sahasında Konyaspor’u 4-3 yenildiği gecede Kayserispor’u 1-0 mağlup etmeyi başaran turuncu lacivertliler, tarihlerinde ilk kez şampiyon oldu. Başakşehir ayrıca Süper Lig tarihinin de 6. şampiyonu olmuş oldu…

Süper Lig’in 33’üncü haftasında Medipol Başakşehir, Hes Kablo Kayserispor’u 1-0’lık skorla mağlup ederek ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Karşılaşmanın ardından Başakşehir Fatih Terim Stadı içinde coşkulu anlar yaşandı. Teknik direktör Okan Buruk, futbolcular ve teknik heyet şampiyonluğu doyasıya kutlarken, Kulüp Başkanı Göksel Gümüşdağ saha içine inip takımı yalnız bırakmadı. Futbolcular, sevgi gösterilerinde bulundukları Başkan Göksel Gümüşdağ’ı kucaklayarak havaya kaldırdılar.

mega
Ligi'nde mükemmel heyecan yüksek hızda sürmektedir.Bugün oynanacak karşılaşmalardan biri de arasında oynanacak. Bugün saatin de başayacak karşılaşma için hazır bulunan 3 alternatif kanallarımızdan faydalanabilirsiniz. Mücadele hakkındaki tahmin ve düşüncelerinizi ana sayfanın sağ tarafında bulunan sohbet kısmında özgürce paylaşabilirsiniz. Mücadeleyi izlerken liste kısmından diğer karşılaşmaları da göz gezdirebilirsiniz. Canlı olarak yayınlayacağımız bu maç için güncel oranlarına ve dataylarına kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Hepinizin aklında tek soru; maçı hangi kanalda canlı yayınlanıyor? Yıllara göğüs gerdiğimiz justin tv ekibi olarak sizin için bu yayını parasız şekilde sunmaktayız.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*