Başakşehir Avrupa Ligi Kampanyasına Devam Ediyor

mega

2019/20 UEFA Avrupa Ligi, COVID-19 salgını nedeniyle 12 Mart’tan beri askıda. 17 Haziran’da, bu sezonun çeyrek finalleri, yarı finalleri ve finalinin Almanya’nın dört kentinde Köln, Duisburg, Düsseldorf ve Gelsenkirchen’de düz bir eleme turnuvası olacağı açıklandı. Tüm bu bağlar tek ayaklı fikstürler olacak. Oyunlar kapalı kapılar ardında oynanacak.

Geçen ay pandemi vuruşu Türkiye Süper Lig’in şampiyonluğunu taçlandıran Başakşehir deplasman maçında 1-0 öne geçti.

Molada Trabzonspor’la ortak olan Okan Buruk’un adamları Süper Lig şampiyonlarını ilk kez taçlandırdılar. Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin kalesini bitiren Başakşehir, Türkiye şampiyonluğunu kazanan sadece altıncı takım oldu.

Mahmut Tekdemir ve Demba Ba, kulübün anahtarı oldu ve Edin Visca, lig yarışmasının Haziran başında yeniden başlamasından sonra oynanan son sekiz maçında altı golle etkilendi.

Başakşehir’in Danimarka’dan bir ekiple yaptığı ilk UEFA toplantısı, geç bir Visca cezası sayesinde zaferle sona erdi ve 88. dakikada gerçekleşen grev, 12 Mart’ta İstanbul’da sıkı bir şekilde tartışılan bir karşılaşmaya dönüştü.

Kopenhag teknik direktörü Staale Solbakken, Başakşehir’in berabere kaldığını söyledi.

“Başakşehir, ilk bacağın 1-0 öne geçmesiyle favori, ancak her şey olabilir” diyen Türk şampiyonu iyi analiz ettiklerini ve oyuna hazır olduklarını da sözlerine ekledi.

Başakşehir teknik direktörü Buruk, 2000 yılında Galatasaray ile EUFA Kupası kupasını oyuncu olarak kaldırdığı Parken Stadı’nda güzel anılara sahip.

Beraberlikten ilerleyecek olan takım çeyrek finallerde LASK vs Manchester United galibiyetini alacak.

Manchester United, Linz’in ilk ayağından 5-0 önde gelen Avusturya tarafına ev sahipliği yaparken, LASK tarihinin en uzun Avrupa kampanyası Old Trafford’da sona eriyor.

Premier League devi son 13 Europa League iç saha maçında yenilmedi, bu sezon Old Trafford’da dördün dört galibiyetini kaydetti ve 13 gol atarken hiçbirini kabul etmedi. Son üç Avrupa ev maçı 3-0, 4-0 ve 5-0 bitirdi.

Başka yerlerde, Ukrayna şampiyonu Shakhtar Donetsk Wolfsburg’a karşı Almanya’daki ilk ayağı 2-1 kazandı, ancak dört kıta kampanyasında dördüncü bir Avrupa çeyrek finaline ulaşmayı teklif eden Almanlar, bu yarışmada mükemmel dış rekorlarına bakacak Kiev ev sahiplerini alırken ilham.

Ayrıca 5 Ağustos’ta, koronavirüs salgını nedeniyle ilk maçlarını oynayamayan Inter ve Getafe, Almanya’nın Gelsenkirchen kentinde tek ayaklı bir fikstürde çarpışacaklar.

mega
Ligi'nde mükemmel heyecan yüksek hızda sürmektedir.Bugün oynanacak karşılaşmalardan biri de arasında oynanacak. Bugün saatin de başayacak karşılaşma için hazır bulunan 3 alternatif kanallarımızdan faydalanabilirsiniz. Mücadele hakkındaki tahmin ve düşüncelerinizi ana sayfanın sağ tarafında bulunan sohbet kısmında özgürce paylaşabilirsiniz. Mücadeleyi izlerken liste kısmından diğer karşılaşmaları da göz gezdirebilirsiniz. Canlı olarak yayınlayacağımız bu maç için güncel oranlarına ve dataylarına kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Hepinizin aklında tek soru; maçı hangi kanalda canlı yayınlanıyor? Yıllara göğüs gerdiğimiz justin tv ekibi olarak sizin için bu yayını parasız şekilde sunmaktayız.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*