Galatasaray Berabere Kaldı, Fenerbahçe Kasımpaşa’ya Kaybetti

mega

Türk Telekom Stadyumu’nda, Senegalli defans oyuncusu Papy Djilobodji 17. dakikada Gaziantep FK’a 1-0 önde bir gol attı, ancak Kolombiyalı süperstar Radamel Falcao 36. dakikada topu ağlara gönderdiğinde yanıt verdi.

Galatasaray için Fransız doğumlu Fas Younes Belhanda, 40. dakikada Cezayir orta saha oyuncusu Sofiane Feghouli’nin 66. dakikada bir gol daha attığından 3-1 öne geçti.

78.dakikada Gaziantep FK, Ganalı forvet Patrick Twumasi ile geri döndü, Alexandru Maxim ise 31. dakikada yaptığı penaltı atışı ile eşitledi.

Galatasaray takımından Ahmet Çalık, 55. dakikada Gaziantep FK takımından Kenan Özer ile mücadele ederken rakibine sert bir müdahalede bulunuyor.

Bu puanla Galatasaray 51 puanla dördüncü sırada, Gaziantep GK 34 puanla dokuzuncu sırada yer alıyor.

21 Haziran’daki diğer maçlarda Fenerbahçe Kasımpaşa’ya 2-0 yenilirken, İH Konyaspor DG Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı.

Bu arada, Türkiye’deki tüm lig oyunları coronavirus pandemisine yanıt olarak fansız oynanır.

28. hafta sonuçları

* Cuma

MKE Ankaragücü – Medipol Başakşehir: 1-2

* Cumartesi

Hes Kablo Kayserispor – Gençlerbirliği: 2-0

Yukatel Denizlispor – Beşiktaş: 2-1

BtcTurk Yeni Malatyaspor – Göztepe: 1-5

* Pazar

Kasımpaşa – Fenerbahçe: 0-2

Galatasaray – Gaziantep FK: 3-3

Ittifak Holding Konyaspor – Demir Grup Sivasspor: 2-2

mega
Ligi'nde mükemmel heyecan yüksek hızda sürmektedir.Bugün oynanacak karşılaşmalardan biri de arasında oynanacak. Bugün saatin de başayacak karşılaşma için hazır bulunan 3 alternatif kanallarımızdan faydalanabilirsiniz. Mücadele hakkındaki tahmin ve düşüncelerinizi ana sayfanın sağ tarafında bulunan sohbet kısmında özgürce paylaşabilirsiniz. Mücadeleyi izlerken liste kısmından diğer karşılaşmaları da göz gezdirebilirsiniz. Canlı olarak yayınlayacağımız bu maç için güncel oranlarına ve dataylarına kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Hepinizin aklında tek soru; maçı hangi kanalda canlı yayınlanıyor? Yıllara göğüs gerdiğimiz justin tv ekibi olarak sizin için bu yayını parasız şekilde sunmaktayız.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*