Man City, Real Madrid’den Daha İyi Bir Takım – Rodri

mega

Manchester City orta saha oyuncusu Rodri onların “daha iyi takım” olduklarını, ancak Real Madrid’i Şampiyonlar Ligi’nden çıkarmak için “kanıtlamak zorunda” olacağını söyledi.

City Cuma günü Etihad Stadyumu’nda son 16 ikinci maçta 2-1 öne geçti .

24 yaşındaki İspanyol uluslararası Rodri, “Bazı anlarda acı çekeceğiz, ancak aşmamız gereken zihniyete sahibiz” dedi.

“Şampiyonlar Ligi’ni kazanabiliriz, sadece bu maçı değil.”

Bale, Man City maçı için Real kadrodan çıktı
Geçtiğimiz yaz Atletico Madrid’den 62 milyon sterlinlik bir kulüp rekoru için City’ye katılan Rodri, ilk sezonunu etkiledi.

City, Premier Lig’i ikinci sırada tamamlarken, İspanyol şampiyonu Real Madrid, 13 şampiyonlukla Şampiyonlar Ligi’nin tarihindeki en başarılı tarafı oldu.

Şehir müdürü Pep Guardiola, Zinedine Zidane’nin taktiklerinin karşısındaki “analizi çok zor” olduğunu söyledi.

Guardiola, “Onun planlarından birini kapladığınızı düşündüğünüzde, size bir başkasıyla vuracağını bilmek zor,” dedi.

“Kilitlendiğinden beri tüm oyunlarını izledik, ona nasıl yaklaşacaklarını düşündüklerini konuştuk. Onlara nasıl zarar verebileceğimizi konuştuk ve bu oyunun yapımında buna odaklandık.”

Gerçek forvet Eden Hazard, ayak bileği sakatlığından şüphe duyuyor, ancak Rodri, Begium’un uluslararası oynaması durumunda City’nin “hazır olacağını” söyledi.

“En iyi oyunculara karşı oynamak isteyen takımız” dedi.

“Size onun ne kadar harika bir oyuncu olduğunu söylememe gerek yok – bir oyunu değiştirebilecek ve sonucu etkileyebilecek uzun yıllardır dünyanın en iyilerinden biri. Getirebileceği tehlikelerin farkındayız.”

mega
Ligi'nde mükemmel heyecan yüksek hızda sürmektedir.Bugün oynanacak karşılaşmalardan biri de arasında oynanacak. Bugün saatin de başayacak karşılaşma için hazır bulunan 3 alternatif kanallarımızdan faydalanabilirsiniz. Mücadele hakkındaki tahmin ve düşüncelerinizi ana sayfanın sağ tarafında bulunan sohbet kısmında özgürce paylaşabilirsiniz. Mücadeleyi izlerken liste kısmından diğer karşılaşmaları da göz gezdirebilirsiniz. Canlı olarak yayınlayacağımız bu maç için güncel oranlarına ve dataylarına kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Hepinizin aklında tek soru; maçı hangi kanalda canlı yayınlanıyor? Yıllara göğüs gerdiğimiz justin tv ekibi olarak sizin için bu yayını parasız şekilde sunmaktayız.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*